hos meg står bøkene i stabler overalt. bøker er det første besøkene ser når de kommer. spisebordet er okkupert av bøker. har ca 2900 bøker i forskjellige sjangre/spriker i alle retninger. venter på BBB-reoler!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg har også hatt enormt mange bøker, men jeg tok en sjau og ga bort en hel haug (selv om jeg var glad i dem), fordi det var for mange og jeg trengte plass til nye. Jeg har mer og mer gått over til biblioteksbøker, er så heldig å ha et bibliotek et kvartal unna. Jeg kjøper nå bare veldig få bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Reolene mine er nå kommet. Det er bare for meg å hente de. Dvs. jeg har allerede hentet 14 kolli, det er like mange jeg må hente idag, om ikke flere. Ny forhandler har overtatt ettersom den forrige eier gikk konkurs. Hele sommeren gikk med til bare å vente på reolene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men BBB er vel gått ut av produksjon? Foreldrene mine har det, og da de trengte noen flere hylleplater nylig hadde de problemer med å få tak i (de hadde flaks og fant på en bruktbutikk).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bestilte i juli og jeg har ventet og ventet. det har også bokhandleren jeg bestilte reolene av også. det har vært vanskelig å få kontakt inntil nylig. tidligere eier har gått konkurs. ny eier (bokhandel) har overtatt og vil fortsette der den forrige stoppet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha.
Jeg har gått litt og lurt på om det er mulig å få tak i flere BBB-reoler. Hvilken bokhandel er det snakk om?

Det finnes helt sikkert mange brukte BBB-reoler der ute. Kanskje også BBB-reoler som ikke er i bruk lenger, og som man kan få kjøpt til en rimelig pris?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruktmøbelbutikker, Fretex (Oslo), loppermarkeder og ikke minst Finn.no er nok de letteste stedene å få tak i BBB-reoler. Jeg solgte unna en hel haug selv en gang, og ga bort resten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må få si tusen hjertelig takk for dette tipset!
Jeg undersøkte hva de nye BBB-reolene kostet, og fant ut at ei eneste vanlig ubehandlet bokhylleside nå for tida koster den nette sum av kr.300,- pluss frakt.

Jeg har nå nylig vært og hentet massevis av fine, brukte BBB-reoldeler som kostet nesten ingenting. Fylte opp hele bilen med xxx antall hylledeler for den samme prisen som forhandlerne tar for den ene bokhyllesida, faktisk. De var avertert på Finn.no, så jeg anbefaler gjerne dette videre videre for de som ønsker å bygge ut sine BBB-reoler.

Jeg synes at BBB-reoler er et genialt system, der man kan koble sammen og bygge hyllene slik at det kan tilpasses ethvert rom og enhver vegg. De er i heltre og er solide og pene. Nå skal de hjemløse bøkene mine få nygamle bokhyller å bo i!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ah. Krysser fingre for at du får hyllene dine snart, da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

takk - å gå å vente har vært svært lite kjekt for en utålmodig sjel!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F Tislevoll