Jeg klager heller ikke. ;o))
Men det hender at familiemedlemmer og gjester på besøk klager... - For det er bøker overalt hos meg. De lurer på om jeg må flytte ut hvis flere bøker flytter inn her. Overfylte hyller finnes alle steder hvor det er mulig å ha hyller, fra golv til tak, - og også i vinduskarmen. På soverommet har jeg høye stabler som venter på at jeg skal snekre opp flere hyller (som jeg strengt tatt egentlig ikke har plass til lenger, uten å sette i gang å bygge på huset så jeg får noen flere vegger...)
- Og da tenker jeg: Nei, alt dette bokstyret mitt går det virkelig ikke an å ta bilder av... - og slett ikke vise til noen...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Som jeg kjenner meg igjen. Heldigvis har jeg en "hændig" mann, som kjøper treknekter (tror de heter sånn), og skrur litt tykke planker på dem. Jaja, i kjellerstua har jeg skikkelige bokhyller, altså kjøpte sådanne, men de fungerer utmerket de andre også. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er det der med å skru sammen diverse materialer, planker og bord, bruke hylleknekter i tre og diverse trelister og støtteanordninger som jeg (noen ganger) føler meg som en ekspert i å drive med her hjemme.

Jeg har (dessverre?) ingen "hændig" mann til å bruke til slike sysler, så her må jeg bruke fantasien og være selvhjulpen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snekrer du dine egne hyller ?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Javisst!
Det gjelder å være oppfinnsom. Man må utnytte de materialene man kan få tak i og de plassene man har rundt omkring i huset. I utgangspunktet har jeg noen gamle BBB-hyller, som dekker en hel vegg. Men derfra går det diverse hyller i alle retninger i hele huset...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo! Vi vil se bilder! Det høres herlig ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm.
Tror ikke det vil se så herlig ut... ;o))
Nå kan jeg jo skylde på at jeg ikke har satt meg inn i hvordan jeg skal få lagt inn bilder her på bokelskere, så derfor får jeg ikke til å vise noen bilder her.

  • Men jeg skal tenke på saken.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F Tislevoll