Dette var fornøyelige bøker som jeg har hygget meg med. Jeg har prioritert disse bøkene i forhold til andre nå noen dager.
Men jeg har da vært innom DQ og lest litt og ser noen likheter. Disse herrene hos Dickens kommer også ut for diverse hendelser både frivillig og ufrivillig.
Flere små humoristiske fortellinger i selve historien og mange flotte personbeskrivelser.

Lillevi observerte hva de inntok på de ulike vertshus/gjestgiveri og drikkesteder. Jeg har notert meg en del steder de besøkte for å innta diverse drikker som f.eks. annanastody med sitronskiver i eller innta en varm porter, strøsukker, gin og muskat.

De var flere ganger innom "George og Dragen", samt "Den store hvite hesten","Markien av Granby, "Den blå løve", "Kronen", "Gylne kors - Brølende okser", "Den hvite hjort", "Påfuglen", "Byvåpnet", "Det blå villsvin", "Busken", "Skjæra og stubben".

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er, i en totalt annen sammenheng, på jakt etter vertshus og gjestgiverier med dyr i navnet. Det gikk forbausende lett å finne dette innlegget. Jeg fikk tak i det jeg lette etter, og en god latter på kjøpet!

Hjertelig takk, Karin! Bokelskere.no kan brukes til så mangt :-)

Fikk også en gledelig påminnelse om vår flotte felleslesing av Dickens samlete verker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

The Stag's Head i Dublin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ha, ha! Hvordan visste du at det er nettopp hjorten jeg er ute etter :-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg lo høyt da jeg kom til vertshuset "Busken"...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig! Her kunne norske vegkroer ha noe å lære.
I Oliver Twist frekventerer små og større kjeltringer vertshuset De tre krøplinger!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi