Denne boka står på ønskelista mi, har hatt lyst til å lese den i åresvis. Boka er et av de store finske verkene. Familien min har hytte i Finland, faktisk i samme kommune som denne boka er satt til (og Kivis hjemkommune), og våpenskoldet til kommunen er syv blonde hoder, etter denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Boken er vel verdt opplevelsen, den anbefales:) Så interessant det med våpenskjoldet! Selv om jeg måtte analysere boken på norsk ifjor, så visste jeg det faktisk ikke, men det er jo egentlig veldig sannsynlig siden Kivi er en så sentral person Finlands historie (kanskje man kan sammenligne han med Henrik Wergeland i Norge). Jeg søkt opp våpenskjoldet, og det er litt av et syn:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo Larsen