"Gutter er gutter" var en helt grei bok,syntes jeg. Ikke noe terningkast 6, men ok. Da jeg så filmen fikk jeg mye bedre inntrykk av historien, takket være gode skuespillerprestasjoner.

Da jeg leste Millenniumtrilogien var jeg oppslukt fra første side i første bok til siste ord i tredje bok. Jeg likte filmatiseringen like godt som bøkene.

Filmen "Hulebjørnens klan" derimot klarte ikke å fange meg på samme måte som boka hadde gjort et par-tre år tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Gutter er gutter likte eg og best i filmversjon, men trur i grunn det er fordi eg ikkje er så begeistra for Nick Hornby sine bøker. Historiene er bra, men likar ikkje skrivemåten. Dessuten likar eg den litt "slemme" versjonen av Hugh Grant :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Gutter er gutter" leste jeg hele boka, men med "High fidelity" avbrøt jeg lesingen før jeg kom halvveis. Det er mange år siden, så jeg husker ikke nøyaktig hva det var som gjorde at jeg ikke likte "High fidelity". Men da jeg så filmen avbrøt jeg den også. Det betyr vel kanskje at jeg ikke likte historien, men jeg mener å huske at jeg opplevde begge bøkene som noe tungleste.

Når det gjelder Hugh Grant liker jeg både den "slemme" og "snille" utgaven jeg da:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker "Gutter er gutter" (filmen), men har ikke lest boka. Kanskje jeg skal droppe det? Enig at det er flotte skuespillerprestasjoner i filmen. Vet ikke om boka hadde klart å få fram den samme flauheten som jeg følte på vegne av flere av karakterene i filmen. Utrolig komisk/flau og rørende film.

Er også enig med deg om Hulebjørnens klan. Filmen var ikke bra. Selvfølgelig en utfordring å lage en film med handling som nesten ikke har dialog. Med kommentatorstemme og det hele fikk den nesten preg av en slags dokumentar. Kanskje en bok de burde droppet å filme. Men bøkene var jo utrolig populære på det tidspunktet, så noen trodde vel det var en god ide. Mulig de tjente noe penger på den, men noen klassiker ble den ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter min mening går du ikke glipp av noe særlig dersom du dropper å lese "Gutter er gutter". Historien er fin, men den har du jo allerede fått med deg i filmen. Det kan hende du heller vil bruke tiden din på en annen bok -

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  Frøysaa