Noen gang ønsker en å si noe om en bok uten å delta i en diskusjon. Personlig kan jeg ikke se noe problematisk i at en bok(side) har 10 separate kommentarer. Ved å legge sin kommentar i en annen persons tråd vil bli automatisk oppfattet som om en henvender seg direkte til den personen uten at en ønsker det. Jeg synes det bør være rom for både å skrive sin egen separate kommentar til en bok, og å ytre sin mening om en bok både i kortform og "lang"form. Det er ikke alle som føler de har like god formuleringsevne, og bare ønsker å kommentere at dette var en god bok som gav de en godfølelse uten å streve med å utbrodere mer.

Synes folk kan få lov til å velge selv hvilken måte de ønsker å delta her inne på. Vi må ha litt takhøyde og la være å henge oss opp i meningsløse bagateller.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Noen leser bøker med èn gang de kommer på markedet og vil da diskutere / dele boken med andre her inne. Det er en glede , det er gøy og det er givende. Noen uker, måneder eller år senere er det en ny leser av samme bok, som da får sin første opplevelse av boken , og vil utrykke seg her inne. Maria mener her at alle skal få utrykke seg ,noe jeg er helt enig i. Det kan ikke være sånn at hvis man "henger " litt etter, at man venter med( eksempel) å lese Knausgårds 6 bøker til alle har glemt forfatteren, så skal man ikke få være med i gjengen.?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvis jeg leser en bok som "alle" andre har lest før meg for måneder eller år siden, og jeg fikk lyst til å mene noe om den boken,synes jeg det er helt greit å smette inn på en lenke som stoppet opp for et år siden.Da er det også mulig at den settes i gang igjen. Det var nå bare min mening da.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja jeg gjør også det, kanskje fler slenger seg på også. De som da er ferdige med å "mene" noe om boka , kan jo bare la være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Ved å legge sin kommentar i en annen persons tråd vil bli automatisk oppfattet som om en henvender seg direkte til den personen uten at en ønsker det. "

Jeg oppfatter det ikke slik, ikke i bokdiskusjonene ihvertfall. Man kan jo dessuten legge sitt svar under en av de andre svarerne.

Det er veldig slitsomt å måtte åpne alle trådene, istedenfor å bare åpne en, og straks se alle svarene nedover. Mye lettere å lese.

En fordel kunne jo være hvis man startet bokdiskusjonene med: "Diskusjon om boka. Her er min mening...hva er din?"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis trådene har for mange svar, gidder i alle fall ikke jeg å lese dem. Det tar for lang tid og blir altfor uoversiktlig. Synes slett ikke det er lett å lese hvis det blir for mange svar. Jeg synes også det føles litt dumt å åpne en årsgammel diskusjon med mange gamle innlegg, i en tydelig avsluttet meningsutveksling, for å legge inn min ferske lille omtale - som kanskje ikke har NOE med den gamle diskusjonen å gjøre. Hender jeg finner et innlegg høyt oppe på lista, og åpner det bare for å finne ut at det er førti gamle innlegg og ett nytt....det synes jeg egentlig blir litt kjedelig. Det nye drukner i det gamle. For eksempel orker jeg ikke å lese alle innleggene i denne tråden, så noen andre har sikkert allerede sagt det samme :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har noen gode poenger der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil