haha, jeg S K J Ø N N E R ikke at ikke én eneste sunnmøring har kommet opp med ideen om å starte en bokstøtte-fabrikk. Tenk for et marked.... lol

Jeg bruker forresten maleklyper på hver perm når jeg leser så jeg slipper å tviholde på bokpermene. Maleklype er en slik stor bred "klesklype" som holder papiret fast til platen når en maler. Det hjelper litt. Sidene flagrer ihvertfall ikke så fort en slipper taket i boken, og det går lett å løsne litt av for å bla om. Sært kanskje ja, men lurt :D

Og du greide forresten å minne meg på hvor inderlig jeg savner et badekar ❤

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Jeg har sett en greie flere steder i det siste som jeg tror er noe man setter på fingeren for å holde boka oppe mens man leser. Noe til å holde boka oppe mens man leser er det i hvert fall.

Jeg bruker også pute når jeg ligger på ryggen, men jeg har den på brystet, jeg liker vel å ha bokstavene nærmere meg.

Og så er det lesebrett, som en del ting blir enklere med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har en slik dings som skal holde boka åpen, men synes den funker sånn passe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den dingsen høres smart ut. Kan nesten se for meg åssen den ser ut også. Må gjerne sifra her inne hvis du kommer over den igjen, så vi vet hvor den er å få tak i ;-)

Jeg liker også å ha boka nærme meg når jeg leser. Sikkert fordi jeg er nærsynt, og før jeg fikk briller, så lå jeg krokrygget utover pulten på lesesalen med nesa i bøkene. Mine medstuderende trodde noen ganger jeg hadde sovnet over pensumet ^..^

Forresten tusen takk for den tidligere inspirasjonen jeg fikk av deg, med bok til frokostkaffen. Jeg har kost meg med en novelle hver morgen nå en tid, og det har blitt en koselig rutine. Så jeg har tenkt på deg noen ganger når jeg har sittet ved frokostbordet med bok&kaffe og sendt deg et stille takk for å ha inspirert til en finere morgenstund :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var det visst. Samma butikken som alt det andre. Og så fint at du får glede av morgenkaffelesing :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk, den ser kjempelur ut :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

her er en til

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Bookchair" (som en av dingsene mine kalles) funker utmerket til sitt bruk. Dvs. jeg bruker den til å sette håndskrevne kladder på når jeg skal skrive på PCn, og når jeg skal skrive av lengre avsnitt fra bøker. Bruker den ikke når jeg skal lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser jo veldig praktisk ut, spesielt til ditt bruk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er faktisk en dings som funker, og jeg har brukt den mye. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er den ikke plundrete? Jeg ser for meg at jeg blir lettere irritert over at det tar for lang tid å bla. Når jeg først er i gang leser jeg ganske raskt og det blir mange blainger i timen. Er det derfor den er et studenthjelpemiddel og du ikke bruker den til lesing? Kan lett se for meg at den er fin til å holde opp noe som skal skrives av, ja..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bookchair er ikke plundrete i det hele tatt! Men jeg leser sjelden sittende ved et bord. Jeg bruker den bare på flatt underlag, dvs. jeg tror den kan være litt ustabil plassert andre steder, men det kan godt være det også går. Slik ser min ut. Som dere kanskje ser kan man enkelt forandre på hellingsvinkel og bla om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kult!! Ser ut som en sånn strandstol som Mr Bean har gjort legendarisk... Tror ikke jeg kommer til å skaffe en, men jeg kan skjønne at noen har bruk for den. Jeg er veeldig sånn at jeg ikke kjøper "alskens som folk tror de trenger", jeg har nok duppeditter av andre unødvendige slag.. he he

Det er et zen koan som forteller: Munken kastet koppen sin da han så et barn drikke av hånden.

Kanskje det er slik minimalisering jeg vil ha med visse ting? Mitt krav til duppeditter er at de skal være praktiske OG virke..;-D Burde jeg føye til å være minst mulig i veien når de ikke er i bruk??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg om duppeditter, men denne bruker jeg faktisk flere ganger i uka. Den hadde faktisk passa ypperlig til en av de tinga jeg gjør på jobb, men jeg tar ikke med min egen dit, og det er nok ikke aktuelt for sjefen for pengene å spandere en på meg... Dette er faktisk en av yndlingtingene mine! Har jeg reklamert nok nå tro? Kan jo kanskje nevne at jeg kjøpte den på Akademika (Blindern). :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange smarte løsninger der ute. Fra de helt enkle og billige til mer high-tech og dyre.

her finner du noen av de

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel bare det dyreste største monsteret som funker egentlig, om man vil ligge og lese. Men det blir for dyrt, stort og plasskrevende for min del.. Skulle ha vert noe mindre på markedet, "noe lignende" det lille bokstativet som ser ut som en tavle, bare med f.eks et pleksiglasslokk i stedet som man spenner fast boken med så kunne man ha brukt den begge veier... De klemmene ser temmelig veike ut.. Tusen takk for linker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må nok være veldig dedikert for å kjøpe den dyreste ja :-)

Ser for meg at det blir litt klønete å bytte side i boka med pleksiglass foran.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H