Ja, denne boka kan virkelig anbefales! Flott historie, og nydelig språk, til tider poetisk. Vi blir godt kjent med Bandini, som kan være både brutal og kynisk, men også uselvisk og hengiven. Det er også humor i boka, særlig når Bandini forteller om novella "Og bikkja gjødde til langt på natt". Den er så levende beskrevet at jeg skulle ønske denne novella var skrevet på ordentlig, for den fikk jeg lyst til å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg fikk også veldig lyst til å lese denne novellen - det var like før jeg begynte å lete etter den i novellesamlinger ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten BolstadIngeborg GTrude JensenEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian Axdal