Dette er den 12. boken om Tønsberg advokaten Svend Foyn, og Mehlum skriver som vanlig godt og med en god posjon humor! Nok en solid krim fra Jan Mehlum!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig i at det er en solid krim, med en god del røtter fra virkeligheten, vidd og sjarme. Tønsbergadvokaten holder "stø kurs" og driver alltid sin egen etterforskning med sine egne diskuterbare metoder, med god hjelp fra Wilhelm Mørk og diverse andre mer eller mindre lovlige bekjentskaper.
Han skriver (som vanlig) godt, den godeste Jan Mehlum.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble ferdig med den forrige uke. Jeg likte den godt: typisk Foyn. Som vanlig roter han seg opp i mye blod, men denne gangen er det personlig. Jeg kom med et ganske høyt utbrudd når jeg leste de to første sidene: ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd dette skulle skje. Men det gjorde meg virkelig nyskjerrig på hvem det var som sto bak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokatta