Har kjøpt denne boken til neste weekend - skal på alene tur og reise med fly og tog - trenger lett bok på alle plan - lett å bære, lett å lese, lett å kaste. Etter omtalene her ser det ut som det kan passe, eller ikke. Jeg som syntes Francis Meyers lidenskap var en sånn gørr bok (med et vakkert omslag), og flere sammenligner disse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

En bok som falt i smak hos meg, - akkurat som Francis Meyers lidenskap, - og ingen av disse, eller andre bøker fortjener å bli kastet. Legg heller fra deg boka slik at andre kan plukke den opp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den ble liggende i sommerhuset, da. Og ellers kaster jeg de fleste bøker (som jeg altså kaster, ikke som jeg har, hjelp! det kom litt feil ut) til min venninne som driver antikvariat. Det er jo resirkulering.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Falt boken i smak? Alltid spennende å høre andres synspunkter. Har tenkt å prøve meg på " kjerringer" også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan glede deg til denne. Noen år siden jeg leste den, men kan huske at jeg likte den godt. Satirisk fra universitetsmiljøet. Jeg liker Uri's skarpe penn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå er jeg ferdig, og jeg synes den er riktig kvikk, morsom og giftig. Det var da masse snakk om at det var en nøkkelroman i sin tid, ikke at det sier meg noe, for jeg har ingen innsikt i miljøet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria