Det eneste det avslører er at du er opptatt av godt drikke:-) Det er heller jeg som avslører meg som ukultivert tenker jeg:-) Er veldig glad i god mat, men har ennå til gode å komme over en drink som faller i smak. Er nok derfor jeg ikke la merke til alle de forskjellige typene.

Morsomt å legge merke til nye ting ved hjelp av dere her!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

He, he, en spøk :-)

Men jeg må si jeg ble facinert over hvilke uhorvelige mengder mat og drikke pickwickianerne og deres venner greide å tylle i seg! Imponerende!
Og penger var åpenbart ikke et problem (selv om selveste mr. Pickwick gjestet gjeldsfengselet)...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var mye mat og drikke på de herremennene ja, rart de ikke rulla på slutten. Eller det gjorde vel kanskje den lill gutten innemllom forresten:-)

Fikk inntrykk av at Mr. Pickwick var en velholdt mann selv, til tross for sitt prinsipielle besøk i gjeldsfengselet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg gjorde meg noen tanker om dette, hvordan de bare kunne reise rundt og drive på med det de ville - uten å gjøre et dagsverk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er jo folk som har den luksusen idag og, av ulike grunner. Såvidt jeg har fått med meg får vi ingen forklaring på hvor pengene kommer fra, men det var vel kanskje sånt man ikke snakket om på den tiden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen