Jeg synes hele epilogen var fullstendig unødvendig. Følte den bare var der for å gjøre de tre vennene til "one big happy family" ved at de alle blir svogere/svigerinner. Og så synes jeg den var pompøst skrevet og fullstendig unødvendig. Dessuten fratar den leserne muligheten til å fantasere om framtiden til karakterene. Jeg synes den var billig og ekkel, rett og slett. Resten av goka likte jeg, da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Synes det var fint at hun skrev den. Det er viktig å huske at selv om Harry Potter er en serie folk i alle aldre kan lese, så er faktisk dette først og fremst barnebøker. Rowling uttalte på et tidspunkt (kan ikke finne link, beklager) at epilogen i hovedsak var ment for oss som faktisk ikke bare elsket serien, men også vokste opp med den. Potter var en veldig stor del av min barndom, og jeg hadde blitt ubeskrivelig skuffet om jeg ikke fikk vite hva som skjedde videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, burde vært enten eller på en måte. Enten latt slutten være helt åpen eller lukket den helt. Er enig i at det ble ganske klisje det med "one big happy family" greia. Men siden jeg er ganske glad i klisjeer slukte jeg det rått. Det var ikke før etter på at jeg ble mer kritisk. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen