Her er noen lyttetips:

Å høre Ut og stjæle hester med Jan Grønli er en av de beste lytteropplevelsene jeg har hatt. Jan Grønli er særdeles god.

Andre godbiter er Sverre Anker Ousdal som leser Gabriel Scott sin Kilden.

Innsirkling 1 av Carl Frode Tiller er snedig utført med tre ulike stemmer til tre ulike personer/brev. Jan Grønli og Lasse Kolsrud kommer best ut av det. Ane Dahl Torp klarer ikke å redde en svak slutt på boka.

Jo Nesbø sine krimromaner er ren underholdning. Men Trond Espen Seim er av ypperste klasse som innleser og gjør faktisk Frelseren til en spennende roman.

Brudd er en helt middels god samtidsroman av Karin Fossum. Gisken Armand gjør boka svært lytteverdig.

Var noe skeptisk til at Anders Ribu skulle være innleser av Min Kamp 1-5 av Karl Ove Knausgård, men han løste den oppgaven utrolig bra og beviser at han er en av landets beste innlesere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvilken lydbokutgave av SNØMANNEN har du?
Dennis Storhøi leser den utgaven jeg har.
Herlig uhyggelig den også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

min tabbe. rettet opp nå. Snømannen var tam. Godt opplest. Frelseren er hakket bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vedk. Innsirkling 1 Enig i at tre ulike stemmer er "snedig", men å høyre desse austlendingane lese den nynorske teksten, blir etter mi meining heilt feil. Her burde det vore nytta andre innlesarar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieReadninggirl30TralteKirsten LundLailaOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristoffer