Jeg er også enig i punkt 5, kommer aldri til å lese Knausgård jeg heller, han virker dessuten selvopptatt, så pkt 4 passer jo også... Mamma har Dan Brown-bøkene og sier jeg bør lese dem, men jeg kommer til å la dem ligge til etter 2020, i hvert fall... Kanskje jeg plukker dem opp når jeg blir pensjonist?? he he

Velger også bort rosa bøker, for jeg syns rosa er sååå stygt...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 25 svar.

Psst.. Ikke la det stoppe deg fra å lese Fatso! Spør du meg er Ramslie en av landets fremste forfattere av samtidslitteratur. Selv om dette ikke er hans aller, aller beste er den farlig morsom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ojda, ok skal gi den en sjans, men det blir på biblioteket, for den var jo griserosa... Etter å ha blitt prakket på endel norske forfattere og fått dem opp i halsen, har det blitt til at jeg oppdager dem litt i ro og mak, men jeg skal ta en titt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har helt rett, punkt 4 passer også veldig bra på Knausgård. Jeg lurer veldig på hvordan han kunne bli kåret til Norges mest sexy mann, når ble det sexy å være ekstremt selvopptatt og se ustelt ut...? Dan Brown er en annen jeg ikke har tenkt til å befatte meg med, men det faller under punkt 5, vet lite om ham som person, så da må punkt 4 utgå i hans tilfelle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må innrømme at jeg synes Knaus er kjempesexy, men det hjelper dessverre lite når det kommer til bøkene hans. Jeg avbrøt Ute av verden halvveis og skummet/gjespet meg gjennom litt av Min kamp 1 og 5(!) før jeg la dem på hylla for godt. Not my cup of tea.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg har deg her, så kan jeg kanskje også spørre hva ved ham du finner sexy? Han er ikke min type i utgangspunktet, jeg liker best de veldig streite, så jeg synes Knausgård bare seg uflidd ut, kanskje er det der det ligger. Likevel kan jeg ikke la sjansen gå fra meg til å få en oppklaring på hva det er så mange ser i ham (og da snakker jeg om utseende).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah, han er jo herlig rufsete da, langhåret og tredagersskjegg og "casual". Me like! Også er han forfatter, da, bare det er jo ganske sexy i seg selv, hehe!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker ikke rufsete, så vi får vel bare være enige om å være uenige da... Bare ha det klart at sånne svenske overklassegutter, som det bugner av rundt de økonomiske og juridiske fakultetene ved svenske universiteter heller ikke tiltaler meg. Vil gjerne ha en mellomting merker jeg... Forfatter er et ganske sexy yrke, og forsker også, og det finnes sånne som jeg liker i de gruppene, jeg har nemlig møtt flere

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde lyst på en oppklaring i dette merkelige fenomenet jeg også, men har ikke fått den enda...;-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ser jeg har gått glipp bittelitt mens jeg har hatt langhelg utenfor nettdekningen... Hang meg opp i "herlig rufsete", men jeg liker rufsete, og knausgård er en wannabe-rebell... Jeg liker dem vaskeekte, så jeg må unnskylde at ejg spør igjen: Hva er så sexy med han da? Han er en forbasket tøffel, spør du meg. Smaken er som baken, den er delt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har vært savnet:) Nå har jo HanneR gitt en forklaring på hva hun finner sexy ved ham, og for jeg for min del godtar denne. Jeg liker dem ikke rufsete (men ikke med falsk brunfarge og lipgloss heller, så for meg er det vel der det ligger. Om mannen er ekte rebell, eller wanna-be, spiller ingen rolle for meg, for den typen mann interesserer meg ikke uansett. Om du vil ha en nærmere forklaring på hvor, eller hvordan Knausgård er sexy, må du nesten spørre HanneR igjen, jeg har ikke så mye å komme med, merker jeg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenk å IKKE like rufsete menn.... selv er jeg allergisk mot slips. Men jeg synes ikke Knausgård er rufsete på rette måten, bare irriterende. Stakkars!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men når jeg ikke liker rufsete menn, så får jo Wolfcat, HanneR og du ha dem for dere selv. Er ikke det fint da? Dere trenger vel ikke enda en konkurrent? Og jeg er tydeligvis ganske alene om å like dem litt streite, og det er jo gode nyheter for meg...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk;) Så hyggelig å savnes.. Det finnes alltids leger, akademikere og kontorsjefer som er ganske streite og til og med ålreite personer - ikke sant Solveig? Ingenting galt med at vi er forskjellige... Jeg for min del kjører lastebil og blir møkkete, går i veeeldig slitte olabukser med rørleggersprekk og gruelig fillete t-skjorter og liker ikke at menn er mindre menn enn meg... Jeg liker dem praktiske, rufsete og ekte mannemenn, uten at det går utover personhygienen!! Ha ha Men de behøver ikke være såå uskolerte at de lurer på hva pokker er vitsen med å ha bok med seg i lastebilen...! Er ikke det opplagt da? Lang avstand mellom rosa skjorte og skuldre som er smalere enn et sykkelstativ og å ha mer pels på ryggen og øra enn noe annet sted;-D Det finnes mer mellom himmel og jord enn de fleste andre steder!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg går etter akademikerne jeg, tenker jeg, da får man både det streite og det intellektuelle på en gang gjerne. Passer meg veldig bra. Jeg selv har en kontorjobb som innebærer at jeg ser litt presentabel ut, ikke nødvendigvis pyntet, men litt finere enn jeans og t-skjorte. Og jeg liker menn i den samme kategorien, gjerne jeans til hverdags, men han bør kunne pynte seg også. Og han må være kortklipt, klarer ikke langt hår på menn. Jeg også ha noen som befinner seg et sted midt mellom rosa skjorte og pels på ryggen, så der er vi i alle fall enige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva!? Er han kåret til Norges mest sexy mann?? Jeg skjønner jeg blir felt av å være så uinteressert at jeg ikke har fått meg med dette... Orker ikke at tittelen på bøkene er så "Hitlerske" heller...

Dan Brown har jeg noe i mot, han ble beskyldt for plagiering, og dessuten er visstnok karakteren i bøkene hans merkelig lik Tom Egelands. Jeg må nesten si det slik, for Tom Hanks ligner jo ikke... Så Da Vinci-koden, men syntes den var en kjedelig film. Jeg har dessuten bodd i Paris, så jeg har sett stedene før. Jeg sovnet rett og slett fra den.

Liker Tom Egeland, men har ikke kommet så langt som til å lese alle bøkene hans. Men skal gjøre det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er fint at du fyrer opp under fordommene mine med litt ekstra informasjon om Dan Brown da... Da putter vi han inn i punkt 4 også.

Angående Knausgård så ble han faktisk kåret til Norges mest sexy mann av Elle enten i år eller fjor, om jeg ikke husker helt feil. Og jeg fatter ikke hvordan det er mulig. Jeg ser faktisk mer sexy menn hver eneste dag...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fordommer kan utrolig nok være nyttig også. Fordommer bør ikke komme i veien for noe annet enn "information overload"... Tror enkelte ville velge å kalle det å være selektiv.

Jeg prøver selv å være så tolerant som jeg i min menneskelige svikt kan klare, men jeg tillater ikke andre å redigere fordommene mine - DET vil jeg gjøre selv...

Jeg likte ikke bergensere før, men nå er det forholdet helt i orden, freksempel, men det var jeg selv som måtte ta bort sperra. Jeg likte hverken egg eller tomater før heller, men nå gjør jeg det... Har funnet ut at det er helt greit å la være å late som om man er verdens beste diplomat når man i virkeligheten har mistet lysten og skaffet seg en fordom!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har vi samme syn på fordommer. Så lenge det ikke er noe som skader meg eller andre, eller gjør livet vanskelig for meg eller andre, så tillater jeg meg å ha dem. Å ha fordommer mot Knausgård og bimboer (den typen som figurerer halvnakne litt overalt) ser jeg ikke på som et problem egentlig.

Og ingen skal få komme og fortelle meg hvilke fordommer jeg må kvitte meg med. Jeg jobber med mine fordommer mot håndverkere (upålitelige tullinger som aldri kommer når de skal), men fordommen mot bimboer gidder jeg ikke kvitte meg med pr. nå.

Jeg leser forøvrig heller ikke dameblader, henger klart sammen med sistnevnte fordom siden det ofte er den type damer de intervjuer. Og så er jeg fullt i stand til å kjøpe klær uten at noen forteller meg hva som er "riktig". Det om Knausgård leste jeg i en annen sammenheng, men jeg har ikke tid til å leste det opp akkurat nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har flere venner som er håndtverkere, og etter det jeg hører er det ofte kommunikasjonssvikt mellom dem og arbeidsgiveren.. Men jeg skal ikke be deg om å kvitte deg med den fordommen... he he Bimboer og dameblader kan jeg si meg enig i, kjøper klær når jeg må og da må de være funksjonelle, ikke moteriktige. Går i motor/ bil/ lastebilblader her i gården.

Jeg får såpass lite tid til å lese at jeg MÅ være selektiv, og da er det greit å ha noen fordommer å styre nesa etter...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har plutselig håndverkere i familien, så da må jeg liksom jobbe litt med meg selv. Jeg baserer forøvrig alle min fordommer på mine erfaringer den gangen varmtvannsberederen min tok kvelden og jeg hadde vann utover hele gulvet. De sa de skulle prioritere meg, men de avlyste tre ganger før de til slutt dukket opp. Da hadde jeg skaffet meg en gigantisk plastbalje som alt vannet kunne renne i. Ja, jeg vet ikke alle håndverkere er skyld i at det firmaet ikke var pålitelig, men du vet...

Selv leser jeg reiseblader og så holder jeg et svensk blad om forskning på Øst-Europa. Jeg liker fine klær som nok kan være fryktelig upraktiske, men jeg liker ikke de trendene som er nå, har ikke likt det på en god stund egentlig. Unntaket er det blaffet av 50-tall fra i vår, men jeg har kledd meg sånn lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He he, jeg leser ikke Elle, det er et ubrukelig blad (for meg da, ikke føl dere støtt dere som gjør det). Jeg ser mange menn hver dag som er mer sexy enn han... Og spesielt en... ;-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stakkars Knausgård...han ser ut som om han trenger en hårvask. Og en kam... Men bevares, han er helt sikkert flink, men eksempel på at jeg ikke orker lese noe "alle" leser...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var vel derfor han skrev "Min kam" tenker jeg... 6 tykke bind til og med. Neida, Knausgård er sikkert flink han, men har er det mine fordommer som spiller inn, jeg liker ikke ham som person og jeg orker ikke fenomener som blir for populære.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Min kam" - den var god! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for det, men det er ikke jeg som skal ha æren. Jeg stjal den fra tråden om bøker som mangler en bokstav, tror det var MiaMaria som kom med ideen. Så syntes jeg den passet så godt i sammenhengen at jeg bare lånte den litt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechBård StørePer LundStian AxdalGunn DuaasHegeIrene KnudsenArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudRoger MartinsenEgil StangelandBirgitte Veland LarsenCamillaBerit RTone SundlandConnieAndreas BoklesersveinJeanetteAre SkårIreneleserTonesiljehusmorTherese SteinskogLinda NyrudLailalillianerHilde Merete GjessingSynnøve H HoelKirsten LundIngeborgMarit HåverstadLesevimsa