Morsom bok. Den overrasket meg på flere punkt. Var roman og ikke en "dating-manual" som jeg trodde på forhånd. Og syns ikke brukerne av spillet er så usympatiske som jeg trodde på bakgrunn av det jeg hadde hørt om boken. Egentlig syns jeg det er litt bra at de som trenger det læres opp i sosial intelligens så de klarer å forholde seg til andre mennesker uten å være for nervøse eller pågående.

Bristen er vel at de ofte kun bruker det for å få sex heller enn å skape komplette relasjoner, og det kan vel diskuteres om ikke det er litt vel manipulerende (men kanskje er all kommunikasjon til en viss grad manipulering).

Sist men ikke minst gjenstår jo spørsmålet om alt dette egentlig er nødvendig for å få en kvinne på kroken. Når alt kommer til alt er jo også vi ute etter kontakt med det motsatte kjønn. Typisk gutter å gjøre alt til en sport, komplett med faguttrykk som "sett", "åpnere", "demonstration of higher value", "closing", "sjanting / sarging" osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn S