Den har jo en passe størrelse for å ha den som T-bane bok da. I tillegg er historiene korte nok til å lese de på småstrekker. Jeg har det med å ha bøker på forskjellige plasser, en i veska for "ventelesing" og en dobok, da er det kjekt med novellesamlinger eller bøker uten kompliserte historier der det blir forstyrrende å avbryte lesingen ofte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er ikke så glad i å holde på med fler bøker samtidig. Bærer heller med meg den jeg for tiden leser. Og toalettet er ikke en plass jeg pleier å lese, vil heller bli fortest mulig ferdig der inne;) Er boken for tung å dra på tar jeg heller med meg avisen på bl.a T-banen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnie