Ypperlig bok å ha med seg på tog, fly og annen offentlig transport. Små perler av tankevekkende historier som er akkurat passe lange.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Begynte på denne på vei hjem fra byen -T-banen er fin leseplass.- Men har for mange på gang nå så den får vente litt selv om jeg likte det jeg rakk å lese da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jo en passe størrelse for å ha den som T-bane bok da. I tillegg er historiene korte nok til å lese de på småstrekker. Jeg har det med å ha bøker på forskjellige plasser, en i veska for "ventelesing" og en dobok, da er det kjekt med novellesamlinger eller bøker uten kompliserte historier der det blir forstyrrende å avbryte lesingen ofte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke så glad i å holde på med fler bøker samtidig. Bærer heller med meg den jeg for tiden leser. Og toalettet er ikke en plass jeg pleier å lese, vil heller bli fortest mulig ferdig der inne;) Er boken for tung å dra på tar jeg heller med meg avisen på bl.a T-banen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing