Ypperlig bok å ha med seg på tog, fly og annen offentlig transport. Små perler av tankevekkende historier som er akkurat passe lange.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Begynte på denne på vei hjem fra byen -T-banen er fin leseplass.- Men har for mange på gang nå så den får vente litt selv om jeg likte det jeg rakk å lese da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jo en passe størrelse for å ha den som T-bane bok da. I tillegg er historiene korte nok til å lese de på småstrekker. Jeg har det med å ha bøker på forskjellige plasser, en i veska for "ventelesing" og en dobok, da er det kjekt med novellesamlinger eller bøker uten kompliserte historier der det blir forstyrrende å avbryte lesingen ofte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke så glad i å holde på med fler bøker samtidig. Bærer heller med meg den jeg for tiden leser. Og toalettet er ikke en plass jeg pleier å lese, vil heller bli fortest mulig ferdig der inne;) Er boken for tung å dra på tar jeg heller med meg avisen på bl.a T-banen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KLibraritas vPangLeserAlice NordliSusan StensrudmgeIdaJulie StensethMarie MKay NilsenDolly DuckKristiningar hTine Victoria Halvorsen TronierCamilla RødjesveinSverreMarita LoeAjiniakrathomas von sonnenbergJeanetteKristin F. JørgensenRandiReadninggirl20Vigdis VoldMalinHeidi LGrete AmundsenMariaCarine OlsrødSimen "Boktimmy" IngemundsenHelge Thime-IversenMarie HolterBechenHeidiFrisk NordvestVibekeDaffy EnglundWenche VargasIna Elisabeth Bøgh Vigre