Har sittet og lest gjennom svarene du har fått, mens jeg tenkte på hvordan jeg plasserer bøkene mine, har vel kommet til at det er litt forskjellig.

Først og fremst står de tyngste nederst, og det er geografi,natur,historie/bygdebøker, litt av hvert, og ikke minst alle fotoalbumene mine.

I de andre hyllene har jeg først samlet etter forfatter, høyde og tema. Biografiene står sammen med bøkene de har skrevet, selv om det ikke er selvboigrafier.

Samtidig prøver jeg å sette bøkene etter farge og innbinding. Pocketbøkene står for seg, de hvite/lyse i en og de mørke i andre.

Kjøpte ny bokhylle her om dagen og håper med det å få plassert de fleste bøkene som ligger i kasser og hyller på soverommet og i boden. Fikk forresten spørsmål av en venninne om jeg hadde tenkt å fylle hele stuen med bokhyller da jeg kjøpte den siste. Og jeg sa med et stort smil JA. Mitt eget bibliotek hadde vært helt herlig, men da må jeg nok flytte, for leil min er ikke alt for stor. Kanskje litt sært, men da jeg var på flyttefot sist så jeg bl.a etter en stue som passet til bokhyllene mine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove