Det var denne boka som fikk meg til å offisielt "slå opp" med Paolo Coehlo. Hadde like før lest 11 minutter, som jeg ble svært skuffet over, og ville derfor gi ham en ny sjanse med denne. Jeg klarte aldri å fullføre. Coehlo var en av favorittforfatterne mine i tenårene, elsket både Alkymisten, Veronica vil dø og Ved elven Piedra. Men i denne og 11 minutter synes jeg han ble både pompøs, repetetativ og kvasi-intellektuell. Trist, jeg har sjelden blitt så skuffet over en forfatter i mitt liv, det var som å miste en barndomsvenn. Har aldri turt å lese de andre bøkene hans igjen, i frykt for at jeg ikke skal like dem lenger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig, jeg klarte ikke fullføre denne boka fordi den ikke fenget meg og ble for pompøs. Men elleve minutter har jeg lest 2 ganger, og den liker jeg :) Zahir fullførte jeg ikke..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin