Jeg var 13 når jeg leste den, jeg hadde hørt om filmen og sett klipp fra den men ikke hele enda (men har den på DVD og skal se den), jeg leste den som føljetong i gamle ukeblader fra 70tallet som jeg lånte av noen naboer og det var bilder fra filmen som illustasjon. Husker ikke så mye, men jeg leste hele.

Fant Tornefuglene i de samme bladene men der hadde jeg sett TV serien først. Liker både Tv serien og boka, har sett serien minst 5 ganger, og har lest boka 3 ganger. Det er flere barn og det hender mer i boka enn serien. Har en utgave i butikken hvis noen er interessert. Har også Tatt av vinden, 2 b innb el 1 b storpocket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hadde helt glemt Tornefuglene, men så noen episoder av den på TV-en i sin tid. Må si jeg husker svært lite av handlingen, og lurer på om den er i samme kategori som Tatt av vinden?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosa