Jeg har aldri hørt om Feynman, og aldri lest noe særlig av denne sort litteratur, mest fordi det for meg alltid har virket så vanskelig og tungt. Men så ser jeg tittlene på disse bøkene du roser, og vips! så er interessen min fanget. Jeg tok turen innom amazon.com og prøveleste litt, og tror du ikke interessen ble enda større! Jeg tror jammen dette er en bok jeg må ha! Jeg elsker slike øyeblikk der jeg oppdager en "ny" forfatter og bare MÅ ha boken hans/hennes! Tusen takk for å ha åpnet øynene mine (og nysgjerrigheten min) for denne fascinerende mannen! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Bare hyggelig - det var en liten åpenbaring for meg også å snuble over ham, jeg er vanligvis ikke den som hiver meg over naturvitenskaplige utlegninger. (Jeg er av den typen som ikke fatter hva folk skal på månen etter, så mye spennende som det finnes her på jorden...) Men det er jo sånn, at gode formidlere i grunnen kan få hva som helst til å bli interessant. Og det som gjør dem til gode formidlere, er jo som oftest (alltid???) at de brenner for det de forteller om - i tillegg til at de er utstyrt med pedagogisk begavelse, da. Som ofte er nærmest intuitiv, tror jeg. Det er klart mye kan læres, også om å lære bort, men å bli en fremragende formidler forutsetter et stort talent, er jeg overbevist om. Håper du vil kose deg med Feynmans bøker, LadyOfTheBooks, lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenKirsten LundAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav Selfors