Første gang eg leste den var eg vel rundt 15 år.Då var det kjærlighetshistoria mellom Scarlett og Rhett som fenga meg. Neste gong var det Scarlett som person, korleis ho forholdt seg til omverda, det historiske aspektet, samt kampen hennes for hennes kjære Tara. Så det kjem kanksje litt ann på alderen til lesaren trur eg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har ikke hatt tid til å lese mer, men etter så mange positive tilbakemeldinger kommer jeg sikkert til å prøve litt til. Som du skriver har nok alder på leseren en del å si, samtidig har jeg nok trodd at det var en "tyngre" kjærlighetsroman. Får se om den fenger mer når jeg leser videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har nok også noe med forventninger å gjøre. Jeg kom over boka hos en venninne, moren hennes hadde lånt den på biblioteket. Som sagt ble jeg helt oppslukt av de første par sidene, og jeg måtte vente på at bøkene skulle bli levert tilbake til biblioteket så jeg kunne låne dem! Jeg hadde aldri hørt om "Tatt av vinden", og leste den uten forventninger...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har et godt poeng når du sier du begynte å lese den uten forventninger, for det gjorde ikke jeg. Jeg har hørt mye om denne romanen i alle år.

Så nå er det bare å sette seg godhjørnet i sofaen og lese videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaHanne Kvernmo RyeRolf IngemundsenJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelina