Det er lenge siden jeg leste den nå men jeg likte den veldig godt og ble en smule oppslukt. Jeg leste den i 3-bindsutgave så angående hvor mange sider før den ble spennende husker jeg ikke. Men har kjøpt den på engelsk så skal snart lese den igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Kanskje jeg har hatt for store forventninger til denne boken, og glemmer at jeg har lest mye om denne tiden i andre bøker. Jeg leser en billigutgave i ett bind på 996 sider, men jeg blir aldri skremt av tykke bøker, heller motsatt. Håper du blir like begeistret når du leser den på nytt,og kanskje orginalspråket gir romanen en enda bedre leseopplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg håper det. Sist jeg leste den var det i utgangspunktet i mangel av noe annet at jeg trålet mamma sine hyller. Det at jeg bestilte meg nå var at jeg kom over en "ny" bok om Rhett Butler, så da bestilte jeg like godt Tatt av vinden, Scarlett og den Rhett Butler boka som jeg ikke kommer på hva heter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rhett Butler's People av Donald McCaig. Margaret Mitchell skrev bare en roman i sitt liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det var det den het. Jeg kom på at det var noe Rhett Butler's... men kom ikke på siste ordet ;) Ja, jeg vet at de andre to bøkene har blitt skrevet i ettertid av andre forfattere, men morsomt å lese dem likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bare så vidt hørt om den andre boken til Margareth Mitchell. Har bare skrevet disse to bøkene.Ikke så dumt å se i mors-eller andres bokhyller. Det kan finnes mye bra litteratur der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var sånn jeg leste bøker av Karl Eskelund og bøker om oppdagelser som ikke husker verken tittel el forfatter på lenger. Kan ikke sjekke heller da jeg flyttet hjemmefra for ca 3 år siden når faren min døde og det var ikke bøker jeg valgte å beholde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosa