Det en gjerne ser på andre diskusjonsforum er at de har egne moderatorer som styrer forumet etter et fast sett med regler. Dersom det er personen som oppretter tråden som moderer en tråd kan vi se at hver tråd blir moderert forskjellig. Samtidig kan sletting av svar noen ganger hindre en god diskusjon.

Desverre kan det å moderere et forum være fryktelig tidkrevende, så der har dere en utfordring :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Før dette er på plass, kan vi gjerne bli flinkere til å minne hverandre på å ikke bevege oss utenfor trådens tema?

Jeg er blant dem som har trådt feil, og jeg tenker med gru på tråden om Alkymisten som handler om ganske andre ting enn boka. Men «alkymi» betyr jo å «omdanne»! ;o)

Vi kan jo gjøre ett av to:

  • La være å svare på innlegg som beveger seg utenfor temaet
  • Be om at «synderen» oppretter en ny tråd

Når det gjelder dem som elsker å provosere, så er vel det enkleste (men også det vanskeligste) å ikke gi dem den oppmerksomheten de sulter etter?

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Kjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathias