Interessant! Vet du hva den heter denne filmen om Temple, med Clare Danes i hovedrollen? Den vil jeg se :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg sjekket kveldens tv-programmer i frustrasjon over "Karl Johan" på nrk1 - og gjorde en oppdagelse som minnet meg på en gammel diskusjonstråd her inne. Så:

I kveld (fredag 13.12.2013) kl. 23.35 viser svt1 filmen om Temple Grandin - her er programpresentasjonen:

Amerikanskt drama från 2010. Ett porträtt av en annorlunda kvinnas fantastiska liv. Temple Grandin var autistisk och i sin brist att fungera med andra människor utvecklade hon istället insikter om djur. Hon kämpade sig igenom skolan för att så småningom bli en framgångsrik vetenskapsman, författare och banbrytande djurrättsaktivist. Hon arbetade för djurens välmående och designade bland annat humanare slakthus. I rollerna: Claire Danes, Catherine O'Hara, Julia Ormond m m. fl. Regi: Mick Jackson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja - da gikk jeg til filmdatabasen imdb.com - og her er filmen! Som du ser, heter den rett og slett "Temple Grandin" - og den er faktisk så ny som fra 2010! (Rart at den har vært på tv allerede da? Siden jeg ikke har noen "fancy" filmkanaler, tipper jeg at det kan ha vært svt som sendte den...) Av imdb.com ser jeg at den fikk en Golden Globe - og det kan se ut som om det var Claire Danes som vant den prisen? (Jeg gadd ikke å surfee videre for å verifisere akkurat det...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for hjelpen annelingua :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig! Jeg liker film, jeg liker bøker - å "mimre" om dem og å finne frem informasjon om dem er jo bare trivelig, rett og slett. Og dessuten så får jeg så mange bra tips selv her på bokelskere.no, at jeg må jo komme opp med noen selv også, skal det bli rettferdig! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

:O) ❤ Bokelskere er mitt favorittnettsted nr. 1.,ikke bare fordi det er genialt, men fordi folk på dette forumet er så utrolig hyggelige og hjelpsomme. Første gang jeg har opplevd virkelig positiv energi og varmt klima i debatter på nettet. Vi bokelskere er nok unike :O)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg kan gjerne tiltre det: her inne er det trivelig å være, og så så mye man lærer underveis, også! Det er nok derfor så mange av oss har utviklet en aldri så liten avhengighet av bokelskere.no.... Og du har rett i at konseptet er genialt, stor honnør til d'herrer Andre og Tore som klekket det ut! (Hvis Andre nå bare kunne skaffe meg apostrofen over e-ene tilbake også, så ville alt være bare fryd og gammen her inne... ;-P)

:-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig<3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann Milje