Jeg må tilstå at jeg har gjort det samme - organisert etter farge etter at hele bokhyllen ramlet og laget bokskred for et par år siden. Det ser vakkert ut, men er håpløst å finne frem i. Og min bibliotekarvenninne gikk helt opp i fistel da hun så det. Men jeg har også krimen i kjellergangen og kokebøkene på kjøkkenet. Kunne jeg begynne om igjen med bokhyller skulle jeg hatt bokskap. Støvsamlere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har en lesende venninne som har sine etter farger. Det ser flott ut, og for henne fungerer det fint, for hun har ganske visuell hukommelse og husker derfor hvilken farge boka hadde.

Selv har vi etter tema/forfatter, men først og fremst etter størrelse, for å få plass til mest mulig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg blir forøvrig mektig irritert når forlag endrer design - og da særlig størrelse - på serier midt i, da blir det så rotete i hylla, og hvir størrelsen er forskjellig er man nødt til å velge mellom splittet gruppe eller masse unødvendig luft i hylla. Usj.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og så har jeg faktisk pusset opp et gammelt skap med hyller og glassdør, der jeg samler det som er igjen av barndommens bokskatter. Det er dessverre ikke mange, men flere enn jeg trodde (liste kommer, følg med!). Noe eget ved å se dem sammen - velleste og frysete, noen har jeg fargelagt i, de fleste har jeg skrevet navnet mitt og telefonnummeret i. Jeg var tydeligvis påpasselig, så jeg ikke skulle miste dem!

Bøkene våre utfyller vår egen historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A