En god oppfølger til første boka. 2 minutter etter jeg hadde lukket boka, var jeg i gang med siste bok i triologien. Jeg gleder meg!

Jeg må for øvrig innrømme at jeg ikke har sett for meg Lenny Kravitz som Cinna... Jfr: imdb og rollelista til kommende filmatisering.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Sutherland som Snow blir perfekt! Håper filmen svarer til forventningene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff ja, han klarer nok å bli helt motbydelig! Ellers mener jeg de har gjort et godt valg med hovedrollen, og han som skal spille Gale ser ut slik som jeg forestilte meg (tror ikke jeg har sett han i noe før). Peeta, derimot, ser IKKE ut slik jeg ser han for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h