Første - og antakelig siste jeg leser av Tom Kristensen. Ok plot, men sørgelig flate karakterskildringer og et sjenerende klisjefylt og uoppfinnsomt språk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Godt smaken er forskjellig. Synes Tom Kristensen er en av de beste, om ikke den beste av Norske krim / thriller forfattere. Har lest samtlige av bøkene hans med stor glede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Mange er opptatt av språk, og språk er viktig i bøker, men i en krimroman mener jeg bestemt plottet er det viktigste. Og få matcher Tom Kristensen når det gjelder å komponere plot. Da tilgir jeg lett et flatere språk, noe jeg selv forøvrig ikke mener Tom har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er enig i at språket er lettvint, men synes samtidig hans skrivemåte bidrar til litt høyere intensitet og driv enn f.eks. Unni Lindell har i sine romaner. Det negative er jo selvfølgelig at man ikke blir like godt kjent med persongalleriet, og at man ikke bryr seg like mye om karakterene man følger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken har jeg rast fort gjennom mens jeg har vært syk, og den har fått meg til å lure på hvorfor jeg blir ved å lese kriminalromaner. Enig med deg i OK plot men ellers flatt og klisjefylt. Men kan også forstå dere som har kommentert og vært engasjert av forskjellige grunner, har man vært borte i dette så er det jo historier som river en med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud