Er halvveis i boka nå, og har ingen planer om å legge den fra meg, men jeg syns det er ekstremt mange innskutte setninger. Det er jo komma i tide og utide, og sånt blir jeg litt irritert av. Dermed glemmer jeg selve boka. Dumt for meg, men.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Og der var boka ferdig lest. Detmerkelige er at etter at jeg skrev innlegget om altfor mange komma, så forsvant de fra boka! snodige greier. Vel, forfatteren klarer fint å holde spenningen oppe ggjennom hele boka. En terningkast 6 vil jeg ikke si det er, men en sterk 4er kanskje? skal iallefall lese mer fra enger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid Hilmer