Det siste alternativet ditt om å foreta en komparativ studie av to forfatterskap høres spennende ut :) Sikkert litt fascinerende å se hvordan forfattere har utviklet seg gjennom tidene, og hvordan skrivemåte og bøker i seg selv har forandret seg. Hvis det da er på den måten du tenker på å vinkle oppgaven din :)

Da jeg selv skulle ha særoppgave (som det het den gang), hadde jeg om en norsk forfatter og hennes karriere, noe jeg angrer litt på idag. Jeg følte, og føler fortsatt, at jeg kunne gjort så mye mye mer ut av det hele, men skolelei som jeg var så valgte jeg den letteste utveien. Et råd til deg, ikke gjør det. Jobb med det som interesserer deg mest, sett deg godt inn i litteraturen og forfatterne, og ikke minst, kos deg med oppgaven :) Lykke til! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg hadde også om en norsk forfatter (gjorde om litt på den fra 9. klasse) og kunne egentlig tenkt meg noe annet, men vi stod ikke så veldig fritt i valg av oppgave. Det skulle være en norsk forfatter synes jeg å huske. Vet andre klasser både før og etter meg har stått friere i forhold til tema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathy