Jeg har ikke lest Den lukkede bok (som jeg skjønner at jeg burde...), så jeg sammenligner ikke med den. Jeg må likevel si at Din nestes hus ikke ble noe høydepunkt for meg. Dette til tross for at jeg synes den både er godt skrevet, har mange gode dialoger, en del humor som jeg som halvt dansk både liker og kjenner godt igjen.

Jeg synes rett og slett den blir for kjedelig. Det blir en veeeldig lang innledning som burde hatt mye nerve og masse mellommenneskelige spenninger. Men for meg var dette fraværende, og da ble det ikke spesielt interessant. Jeg gir den llikevel mye kreditt for gode språklige kvaliteter da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidi