Jeg er overbevist om at vi kommer å få mengder av bøker om dette. Sannsynligvis tar det lenger tid før det blir filmer, men filmer blir det. Jeg tenker at mannen er svært unik. Har sett i "Manifestet" og tenker at det er galskap og intelligens i en sjelden kombinasjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er så enig. Jeg synes han er en fascinerende karakter, og håper at ingen lynsjer meg for dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, lynsjet behøver du ikke bli. Det er da vel fritt fram å si hva man mener her på bokelskere også. Ytringsfriheten må vi holde på. I hvert fall så lenge den ikke er injurierende eller hetser noen på en stygg måte.
Fascinerende karakter er ikke ord jeg ville brukt om denne personen og hans fanatiske og forkvaklede ideologiske tanker og handlinger.
Jeg ville heller brukt ordene skremmende, skummel, nifs, fanatisk og vanvittig planlagt galskap om en som bruker hele seg og sine evner og ressurser i et slikt prosjekt som endte med disse blodige handlingene 22.juli 2011.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, ytringsfriheten må vi holde på. Det begynner å bli farlig når man i etterkant av slike hendelser skal være redd for å si sin mening. Dessverre kan man aldri vite hvor "ekstremt" folk oppfatter slike utsagn.

Her er det bare snakk om at jeg generelt sett er fascinert av og interesserer meg for galskap og ekstremisme. Jeg synes også at Nord-Korea er det mest spennende landet i verden, men det betyr ikke at jeg på noen måte forsvarer grusomhetene som foregår der. Og så videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg håper ikke vi har medlemmer her inne, som er direkte berørt av denne tragedien. Det finnes mange hundre pårørende, overlevende der ute, så muligheten er til stede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har selv ingen bekjent som er direkte rammet, men jeg har flere venner og slektinger som mistet kamerater. Muligheten er absolutt til stede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas