Du kan registrere bøker som ikke har ISBN-nummer også, ISBN er ikke obligatorisk informasjon når du registrerer bøker. Jeg har selv lagt inn mange gamle bøker uten ISBN, og det eneste problemet jeg ser med det er at jeg ikke vet om samme bok ligger i en annen profil har på bokelskere. Jeg bruker også å gjøre et google-søk, men er det en bok som er gitt ut i ny utgave nylig, så får man så mange treff at det ikke er sikkert jeg finner den om den finnes her inne. Hittil har jeg funnet tre bøker gjennom å google, alle tre hos Karin Jensen.

Jeg synes også systemet er mer enn merkelig nå man ikke kan søke opp bøkene her inne, men finner dem gjennom google. Selvregistrerte bøker burde være søkbare både på tittel og forfatter også, siden eldre bøker ikke har ISBN.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

For å begrense treffene til bare Bokelskere, kan du legge til dette i Google-søket: site:bokelskere.no

Jeg er helt enig i at søkemotoren til Bokelskere er altfor dårlig. Det er veldig frustrerende. Spesielt inne på den egne boksamlingen virker den helt håpløs - når jeg der kombinerer et ord fra tittel med et ord fra forfatter, så får jeg ikke treff, men i hovedsøket øverst på sida, kan jeg ofte finne den likevel, og den ligger i min samling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset, det har jeg ikke tenkt på at jeg kan gjøre. Nå vet jeg hvordan jeg skal søke neste gang det blir aktuelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsa