Jeg gjør som deg hvis jeg googler boka, bryr meg ikke så veldig om ikke omslaget er likt, om det er en innbundet bok eller ei. Mange ganger har disse "gamle" bøkene ingen omslag i det hele tatt.
Du kan legge inn en bok som ikke er her fra før, jeg har lagt inn ganske mange og har flere på vent som skal registreres.
Når du er i "Finn bøker" går du nedover og på høyre side står det "Legg til en ny utgave". Det er der du registrerer bøker uten ISBN:

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det visste jeg ikke. Jeg trodde vi måtte ha et gyldig ISBN nummer! Da skal jeg legge den til selv idag. Kjempe kjedelig andre ikke finner bøker vi har lagt til selv når de søker i bokbasen. Rotete ordning. Føles litt som bortkastet arbeid å sitte å legge til og legge til, så forstår det er frustrerende for dere som har mange eldre bøker. Jeg ser ikke helt hvorfor det er gjort slik? Det blir lagt til flere identiske utgaver med denne ordningen, enn om de faktisk var søk-bare for alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja enig. Min bestemor var sekretær hos Dreyer, og har derfor en evig stor samling av gamle Dreyer-bøker. Jeg har lest noen av dem, og skulle gjerne ha lagt inn flere av dem i samlingen her. Men etter at jeg oppdaget det problemet dere nevner, ga jeg opp å legge inn flere bøker. Føler det lite fruktbart å starte diskusjoner om bøkene jeg lager om bøkene jeg legger inn, om ingen andre ser dem uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSol