Hvis du søker på ISBN nummeret kan du hake deg på en bok som andre har lagt inn

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Men hvorfor er det bare ISBN som er søkbart på disse bøkene? Hadde jeg visst det da jeg drev og registrerte bøker på det verste, kunne jeg spart meg for en del arbeid. Og er det ikke dumt at det registreres en masse poster på samme bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde det enda gått an, men de bøkene jeg tenker på er eldre, uten ISBN.

Mitt siste eksempel er. I går fant jeg ei bok av Charles Dickens i bokbyen Tvedestrand. Den heter "Frelserens liv". Den boka er ikke registrert her og ikke har den ISBN for den er fra 1934.
Noen som har den boka?

Jeg må slutte å "grave fram" disse gamle bøkene, tror jeg, hehe

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, Karin, jeg synes ikke du skal slutte å grave frem alle de gamle bøkene. Jeg har nemlig gjort det til vane å sjekke din profil før jeg legger til gamle bøker selv, og jeg har en del av dem. Dine registrerte bøker har spart meg mye tid og arbeid, jeg har ofte eksakt de samme. Dessuten skal man ikke lenger tilbake enn til 60-tallet før bøkene ikke hadde ISBN-nummer, og om man skal begrense seg til kun bøker som er nyere enn det, så blir plutselig utvalget hos bruktbutikkene mye dårligere... Jeg støtter forslaget ditt, jeg, vil gjerne fortsette å grave frem gamle bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Heidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H Hoel