Takk for tilbakemelding! Da skal jeg nok prøve meg en fjerde gang, - men ikke akkurat nå ...

Ellers har jeg lest trilogien "Vargskinnet" av Kerstin Ekman, og var veldig fascinert av den. Den er også en "kvinnebok" i den forstand at den følger flere kvinner gjennom nesten hele 1900-tallet, - men jeg synes nok den tapte seg litt da den kom opp mot vår tid.

Videre har jeg lest den lille perlen "Hunden", om livet i skogen sett fra en fortapt hvalps ståsted, og holder på lang sikt på med en tykk bok på svensk, "Herrerna i skogen", - en fantastisk bredt anlagt gjennomgang av skogens historie og betydning, mytologisk, litterært og praktisk! Jeg har også lest den siste romanen hennes "Mordets praksis" som handler i Stockholm på begynnelsen av 1900-tallet, med en mannlig hovedperson. Det er en parafrase over Hjalmar Söderbergs "Doktor Glas", veldig godt og fascinerende gjort, men veldig annerledes enn alt annet jeg har lest av henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk skal du ha! Det blir nok mer av Kerstin Ekman på meg, ja! Spørs om ikke jeg begynner med "Hunden" først da, hundeelsker som jeg er, og jeg likte veldig godt Virginia Woolfs "Flush", som også er skrevet fra en hunds ståsted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, "Hunden" var nydelig, - du har noe å glede deg til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaIvar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine Sundalsomniferum