Boken handler om syklubben sekskanten og de har holdt sammen siden vidergående. Noen er ikke lenger med og andre er kommet med. Men den har alltid eksistert. I boken får vi innnblikk i livet til medlemmene og deres familier. spes. familien Berg og Lillemor som var hovedperson og hovedfamilie i Bare et lite sammenbrudd. Innblikket i klubbmedlemmene og deres familier sitt liv skjer en dag i august 2006 hvor det er på kvelden klubbaften. Men det handler ikke bare om hva som skjer den dagen. Men hva som også har skjedd før.

Jeg må innrømme jeg fikk litt sjokka når jeg begynte på boken etter å lest Bare Et lite sammenbrudd. Jada, forfatteren har før satt ting på spissen, brukt ironi og humor. Men i denne boken var det på en helt annen måte. Det falt ikke i smak. Språket var mye tyngre også. Men denne romanen er også en politisk roman og tar opp aktuelle tema i dagens samfunn. Men boken er ikke så utpreget feministisk. Jeg har lest lite Noveller. Men jeg vet såpass om Noveller at det er korte historier. Noen ganger henger historiene sammen og andre ganger ikke. Når jeg leste denne boken så minnet den meg om Noveller. Boken var delt opp de i ulike karakterene. Jeg synest boken var nærmest som en berg og dalbane. Noen deler av boken elsket jeg bare og gjorde at jeg leste ivrig videre. Så kom man til de delene var dørgende kjedlige. Da vurderte jeg faktisk å avbryte den eller å ta en lengre pause fra den. Desverre var det mye mer av de dårlige partiene enn de gode partiene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken Røil