hmmm tok en kikk på hvor mange omslag jeg har leitet fram på nettet og lastet opp til bokelskere.no å telleverket sto på litt over 16 000 ;-) (var arbeidsløs en stund da :P)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jøss! Det var enormt mye! Jeg trodde jeg hadde lastet opp mange gamle bokomslag, men samleoversikten over diverse aktiviteter viser at jeg kun har lastet opp drøyt 400 ... ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

... - Og jeg med mine 1401 opplastinger innbilte meg at jeg var så superflink her. Men det blir jo bare småtteri i forhold til Brit sine opplastinger, det... ;o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

:-D enig med du. Er nok litt manisk når jeg først setter igang med et prosjekt. Men jeg tar det helt med ro nå for tiden ;-)

Ja så må jeg si at å høre på lydbøker å lete etter bokomslag passer bra sammens :)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var da voldsomt! Er det rekord?
Jeg har ikke klart å finne en oversikt over hvem som har lagt inn flest omslagsbilder. Finnes det en liste over det her, tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye