Jeg leser denne boka på t-banen for tida, og jeg gleder meg til å stå opp for å kunne fortsette å lese i den. Den er skrevet på en herlig og finurlig måte som faller godt i smak hos meg. Veldig fin bok som jeg virkelig kan anbefale.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Denne boka fikk meg til å gråte. Deretter var jeg i et slags bokvakum i to dager etterpå (ny personlig rekord for meg uten å ha en bok på lur) fordi alt annet virket uinteressant etter denne leseropplevelsen. Jeg ble helt ødelagt innvendig, men på en bra måte (!), av å lese den!

Og så skrev jeg brev til forfatteren for å fortelle ham hvor fantastisk boka var, og han svarte :) Lykke!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så artig at du fikk svar, da! :D
Deler din begeistring for boka, selv om jeg ikke ble helt ødelagt innvendig etterpå. Favorittbok hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka ble jeg veldig glad i. Jeg synes personene er så nydelig skildret, og selv om man allerede fra de første sidene skjønner at det ikke kan gå bra, tok jeg meg i å nyte historien underveis. En av mine favoritter de siste årene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den for en god stund siden og jeg frydet meg over hver eneste side. Temaet er jo ikke så lystelig, men sett fra forfatterens vinkel ble det en herlig leseropplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg leste denne boken, synes jeg den først var kjempekjedelig, og tung å komme igjennom. Men da jeg kom på det siste kapittelet, endret alt seg. Da syntes jeg at boken var kjempebra, og hele meningen kom fram. Og ja. Det er en veldig spesiell bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kunne ikke vært mer enig. Denne boken er skrevet på en veldig spesiell og herlig måte som bringr lesing inn på et nytt nivå og den er bare spesiell.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde H  HelsethsveinTine SundalBerit B LieEivind  Vaksvikingar hConnieTor Arne DahlTanteMamiePålRolf IngemundsenMereteHelena EEli HagelundReadninggirl20Beathe Solbergleser42Aud- HelenINA TORNESTove Obrestad WøienritaolinetuhamreHarald KTurid KjendlieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMonica CarlsenRune U. FurbergalpakkaKikkan HaugenTonesen81KristinSol SkipnesVildeLinda LarsenToveSigrid NygaardTone HTone SundlandFrode Øglænd  MalminKarin  Jensen