Har litt samme følesle, den var liksom verken god eller dårlig. Innledningsvis synes jeg den var irriterende dårlig rent språklig, kanskje litt sånn krimsjanger med korte setninger og rett og slett ikke helt godt. Men jeg hengte meg mindre opp i det etter hvert, litt artige grep med snuttene om de ulike, rare, bibliotekene. Ellers, greit å lese, kanskje siden den var så kort og fort gjort, men heller ikke noe mer. Vil veldig mye, kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, den er kanskje litt vel ambisiøs? Gjorde meg veldig nysgjerrig og klarte ikke helt å innfri. Likte veldig godt følelsen av boka i hånda og utseendet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tre poeng kan jeg strekke meg til for de innledende små "snuttene" om rare forskjellige bibliotek. Men historien som skal lime det hele sammen? Språket er oppstyltet og minner om de oppskrytte detektivromanene til Akunin. Det er også uklart hvor handlingen foregår, og en handling som ikke er plassert i tid og sted, kan vanskelig fascinere. For meg ble boken bare kjedelig dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartin