Han beskriver det ensomme mennesket som ikke forstår verden omkring seg slik andre gjør det. Temaet er interessant, men jeg skjønner ikke hvor han vil hen. Nå har jeg til og med kikket på slutten, slik jeg av og til gjør, ikke for å få vite "hvordan det går", for det er ikke en slik type bok, men for å få mer bakgrunn til å forstå historien. Jeg har ingen ting i mot å avbryte ei bok, men det er så lite igjen. Da bør jeg få lest den siste resten.

Er det noen her som synes de har forstått boka og kan hjelpe til litt her?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nå har jeg hatt den liggende nesten ferdiglest i 3 mnd, og nå må jeg innse at denne orker jeg ikke presse meg gjennom. Fretex neste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaStig TAmanda ADemeterChristin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23Stine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo Rye