Jeg likte Sa mor bedre enn Sa terapauten min. Jeg vet ikke om det er fordi det er åtte år mellom lesningene, fordi det er mye det samme eller fordi den faktisk er bedre. Uansett liker jeg begge godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, enig med deg der. Men Sa terapeuten min er også bra. Det er litt synd at ikke alle Sa terapeuten min-diktene i samlingen ikke er oversatt til norsk. Det samme gjelder Sa far, som ikke er oversatt til norsk enda. Sa mor, Sa far og Sa terapauten min er på en måte en slags triologi. Kanskje man kunne se sammenhengen bedre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Terapeut kommer på en måte som en ganske logisk følge av å ha en mor som sier sånne ting. Så jeg synes de henger veldig godt sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard Holvik