Sa mor er en veldig morsom, litt mørk og veldig tankevekkende prosadiktsamling om forfatterens problematiske forhold til sin mor. Her forteller han om mange velkjente og typiske konflikter som kan oppstå i en mor-sønn (eller mor-barn) forhold.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja Sa Mor er en bra bok! For ei mor! Skjønner godt at han gikk i terapi etterpå.

Jeg hørte forfatteren lese fra bøkene sine i Bokteltet i Spikersuppa for noen år siden, og det var en god opplevelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo godt at man kan få føle seg som en riktig god mor selv av og til.... Stort værre enn dette kan det jo ikke bli. Veldig morsom oppi alt det tragiske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte Sa mor bedre enn Sa terapauten min. Jeg vet ikke om det er fordi det er åtte år mellom lesningene, fordi det er mye det samme eller fordi den faktisk er bedre. Uansett liker jeg begge godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig med deg der. Men Sa terapeuten min er også bra. Det er litt synd at ikke alle Sa terapeuten min-diktene i samlingen ikke er oversatt til norsk. Det samme gjelder Sa far, som ikke er oversatt til norsk enda. Sa mor, Sa far og Sa terapauten min er på en måte en slags triologi. Kanskje man kunne se sammenhengen bedre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Terapeut kommer på en måte som en ganske logisk følge av å ha en mor som sier sånne ting. Så jeg synes de henger veldig godt sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld