Ikke sant.
Selv trøster jeg meg litt med tanken at jeg sluttet å røyke for ganske snart akkurat et år siden. Nå var jeg aldri noen storrøyker, så det er ikke snakk om så mange tusen jeg sparer i året, men likevel. Jeg får bedre samvittighet når de pengene blir brukt på bøker istedet for at de går opp i røyk, hehe. :)

Uansett rekker jeg aldri å komme a jour med å kjøpe inn (evt. låne) alle de bøkene jeg til nå har ført opp på ønskelista mi. Jeg finner jo så mye nytt - og gammelt - som frister hele tiden her inne. Men det er jo et bra problem, også. Jeg går i alle fall aldri tom for bøker jeg ønsker å lese, det er alltid noe som lokker og frister. Og så er det jo spennende å prøve seg på nye forfattere og bøker. Om det ikke blir full klaff hver gang, så er man da i alle fall en leseerfaring rikere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har aldri røykt, så det har vært min unnskyldning hele livet. Ikke bruker jeg mye penger på klær og utseende heller, som enkelte andre gjør, og jeg går sjelden ut, derfor føler jeg at bøker en min luksus. Jeg har også alt for mange bøker på ønskelisten og skal lese-listen, men det ser jeg på som et i-landsproblem, og noen sånne skal man da tross alt ha. Jeg får håpe jeg blir så gammel nok til å få lest de fleste bøkene, og at de fleste er bra. Og skuffer de meg, så er det som du sier, da er man en leseopplevelse rikere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte