Ikke vær flau over at du ikke har lest bestemte bøker <3. Se det som en glede! Les de bøkene du vil, i det tempoet og den rekkefølgen det passer deg.

Det viste seg at jeg hadde Sort messe i en bokhylle UTEN ENGANG Å VÆRE KLAR OVER DET! (Slik det kan gå det når to bokelskere har slått seg sammen...). Den kommer umiddelbart på leselisten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hva er vel bedre enn å oppdage at man har bøker allerede i bokhylla som man ønsker seg;) Når man har mye bøker er det lett å glemme hvilke man har. Og hva jeg bestemmer meg for å leste neste gang er alltid veldig tilfeldig. Mens jeg leser en bok har jeg prøvd å bestemme meg for den neste jeg velger, men når jeg velger bok, blir det alltid en annen, så derfor blir det heller tilfeldig valg:) Og en gang skal Sort Messe leses. Har hørt mye bra om den og det er godt å vite at jeg allerede har den. Og venter på meg til tiden er inne for å kse meg med den:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienKirsten LundTralteSissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. Hafskjold