En viktig lærebok i psykiatri som i k k e er en lærebok i psykiatri, men en selvbiografi fra en tidligere psykiatrisk pasient med en tung diagnose, som blir frisk og utdanner seg til psykolog. En sterk historie som rørte meg dypt, og som gav meg håp om at nesten alt er mulig bare man ønsker det sterkt nok. Boken er velskrevet og viktig, og jeg synes alle som arbeider innenfor psykiatri eller andre som har kontakt med psykisk syke i jobben sin, f.eks politi, bør lese den. Skulle vært pensum på profesjonsstudiet i psykologi!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er enig i at det er en god og viktig bok, men svært uenig i at man kan bli frisk ved viljens kraft. Det er direkte feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenkte mer på studier enn på sykdom når jeg skrev det...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria