Så stilig at du kjører vogntog! Kjørte buss selv en gang for hundre år siden :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sweet! Relativt små forskjeller - jeg har to bevegelige ledd når jeg rygger, lasta skal ligge stille til JEG vil flytte den, den skal holde kjeft, ikke klage, ikke banne, ikke tagge og ikke klistre tyggegummier på steder jeg ikke kommer på å kikke... Fordelen med buss er at lasta går av og på sjøl... Og kan t.o.m. være hyggelig;-D Bussjåfør var et annet yrke før om åra...;-D Jeg gidder ikke timetabellstresset. Det for holde at jeg må rekke godstoget i blant!!

Pocketboksamlingen min de siste årene er preget av bensinstasjoner og billighyller, men jeg merker hver eneste bok med dato og sted i forpermen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith NagelMorten JensenMargrethe  HaugenKirsten LundEivind  VaksvikTheaAnn ChristinJulie StensethGretheFVibekeMarit HåverstadRandiAStig TTine SundalNorahAndreas HesselbergAvaWencheHarald KG LsvarteperINA TORNESEvaIngebjørgVannflaskeFrode TangenSolveigLinnAnne Berit GrønbechReadninggirl30Berty