For meg ville det bli en lang ferie - 100 bøker, mulig du leser kjempefort, men jeg klarer ikke å få med meg mer en toppen tre-fire i uken, og det har jeg plass til i kofferten;) Men skjønner at det er praktisk med e-bok, har bare ikke kommet dit enda- og tror det kan bli en stund til. Lydbøker med rett oppleser liker jeg godt så lenge jeg ikke sovner, for da blir det litt styr med å finne tilbake til der jeg sovnet fra, hehe.

Fordelen med papirbøker, og da i særdeleshet heftede, er at det ikke gjør noe om de får litt hard medfart. Jeg har bøker med på stranda og andre steder hvor jeg legger dem i fra meg, bretter og søler (kun heftede billigbøker:). En E-bok hadde jeg vært livredd for at skulle bli ødelagt, den koster tross alt litt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan bare kjøpe et egnet vanntett cover med gjennomsiktig front så kan du dra lesebrettet ditt med overalt! Where there is a will, there is alltid a way ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hundre boeker var bare for aa vise hvor stor plass det er paa et leserbrev. jeg er i indonesia naa i tre uker og leste boekene jeg tok med i loepet av en uke. saa maatte jeg lete hoeyt og lavt etter en bokhandel hvor de solgte engelske boeker. det var jammen meg ikke lett. alt det styret hadde jeg sluppet hvis jeg hadde hatt et leserbrett. det er jo helt genialt. jeg bryr meg nemlig ikke doeyt om boeker, jeg bryr meg om aa lese litteratur. men du har rett i det med sanden. jeg er sjeldent paa stranden, men derimot ofte ute paa byen eller paa en fest, og jeg mister jo mobiltelefoner stadig vekk. et evnt leserbrett vil kanskje moetesamme skjebne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingChristofer GabrielsenNora FjelliIngunnJAnneWangRolf IngemundsenPiippokattagretemorVidar KruminsKarina HillestadIngrid HilmerKathleen Rani HagenThereseAnniken RøilAnne-Stine Ruud HusevågHilde H HelsethBjørg RistvedtHarald KTralteKirsten LundBård StøreTone Hingar hLars Johann MiljeStian AxdalNinaStig TBjørg L.Tina JensenChristenHeidi Nicoline ErtnæsKarin BergHeidiRandiAKristine LouiseIngunn SAkima MontgomeryJan Arne NygaardAnn Helen EChristoffer