Så bra sagt da ! :-) Tror forresten den boka "Alle dør alene" er noe for meg. Jeg har nettopp lest "Den glemte soldat" av Guy Sajer. En tysk soldat forteller fra sin tid i den tyske hær under 2 verdenskrig. Ei tøff bok, men utrolig bra skrevet. Mye av det som er skrevet , er bekreftet av medsoldater. Har nå bestilt flere bøker fra andre verdenskrig.

Apropo Amalie Skram. Her midt i flyttinga dukket der plutselig opp noen eldre bøker av henne. De ligger nå på hytta, klare til å leses varme sommerkvelder. Husker jeg ikke helt feil, er der også en biografi om henne der oppe. :-)) Nok å lese på i sommer ! :-)) Gleder meg til en roligere periode nå med mer tid til lesing etter en L A N G flytteprosess.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er veldig sikker på at du vil komme til å like "Alle dør alene" av Hans Fallada, Gunn Kari! Rett og slett fordi jeg vet at du liker godt språk og en god historie! Jeg oppdaget for øvrig under lesingen at jeg har en annen bok av samme forfatter stående ulest i bokhyllene mine (en fangst fra et eller annet loppemarked jeg må ha vært på) - "Hva nå, lille mann". Den skal selvsagt leses snart! Og "Den glemte soldat" har jeg liggende på vent som lydbok. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli HagelundHarald Kmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone H