Veldig, veldig, veldig god både om hvordan skrive og analysere godt skriftlig og hva som skal til for å skape et samfunn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste denne tidlig i sommer, og kan se at den kan være en god hjelp i både essay og masteroppgaver samt i feltarbeid. Dog følte jeg, litt som han selv ble skuffet over andre bøker han har lest om skriving, at denne ble litt selvsagt hvis man er bevisst på det man skriver. Det ble også litt for mye promotering av Særoppgave, livssyn, men som nå likevel ligger på leselisten for fremtiden.

Fikk et par poenger ut av den, men ikke så mye mer. Dog lettlest og kan lett gjennomgås på få dager, hvilket gjør den til en flott ressurs om man har dårlig tid. Ble forsåvidt slik enda en bok som bekrefter ens antagelser uten å tilbringe altfor mye nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica Carlsen